Er du vores nye

Sales Intern?

Aarhus, Danmark

Om Sleeknote

Hos Sleeknote hjælper vi vores kunder med at få flere tilmeldinger til deres nyhedsbrev og få flere kunder i butikken. Vi er en lille flok nørder, der alle har en stor passion for vores arbejde, og vores mission er simpel:

Vi vil skabe det mest effektive, ikke-påtrængende, og personlige værktøj til at engagere website besøgende og forvandle dem til kunder.

The Position

Forestil dig følgende:

Det er mandag morgen, og mens dine medstuderende er på vej til at hente kaffe til deres overordnede, er du på vej til din praktikplads hos Sleeknote, hvor den eneste, du skal hente kaffe til, er dig selv.

Din praktikstilling hos Sleeknote kommer primært til at dreje sig om salg. Men glem alt om callcentre og pistolsalg. Din fineste opgave bliver at tilbyde vores eksisterende kunder en ekstra service, så de kan få endnu mere værdi ud af deres Sleeknote-konto.

Din tid vil blive brugt på vores nyeste skud på stammen: Salgsafdelingen og herunder Managed Solution. Kort fortalt tilbyder vi vores eksisterende kunder at administrere deres konti for dem. Det betyder, at vi sætter al energi af til at skabe fantastiske resultater for vores kunder i form af flere leads og højere omsætning. Det bliver dit arbejde at ringe dem op og fortælle dem om vores nyeste initiativ.

Salgsafdelingen er forholdsvis ny, men har allerede skabt strålende resultater. I en ny afdeling er der også dén fordel, at du kan være med til at forme arbejdsgangene, hvis du får gode idéer eller kommer med inputs.

Denne praktikstilling er den perfekte mulighed for at skabe en reel forskel; ikke bare for Sleeknote, men også for nogle af de største spillere inden for e-handel i Danmark og Norden (en oplagt mulighed for allerede nu at skabe et netværk i branchen).

Arbejdsopgaver

Dine opgaver kommer primært til at bestå af følgende:

Indsalg til eksisterende kunder (IKKE cold canvas)

Kundebesøg med henblik på salg

Top-level rådgivining om Sleeknotes services

Hvad vi søger

Som vores nye praktikant ser vi gerne at du:

Har et stort drive for salg

Er i stand til at arbejde selvstændigt

Har høje eksekveringsevner (let’s get stuff done)

Har sans for struktur og systematik

Er god online såvel som offline (du kan have en god dialog telefonisk, men kan også tage ud til kunder og tage en snak med dem in-person)

Har kendskab til e-handel og markedsføring (du vil naturligvis få grundig indkøring til branchen af vores Head of Sales)

Er resultatorienteret

Bliver motiveret af at nå et mål

Er skarp til engelsk både mundtligt og skriftligt (vores interne såvel som eksterne kommunikation foregår primært på engelsk)

Vigtigst af alt: Ikke er bange for at tage nye chancer (og fejle)

Hvad får du?

Som vores nye praktikant, vil vi gøre alt for at:

Du lærer at arbejde med og tage beslutninger ud fra data i stedet for gut-feeling

Du får masser af ansvar og stor indflydelse på din egen hverdag

Du i løbet af din praktiktid kommer til at have direkte kontakt med nogle af de største danske webshops

Du få grundig træning i at have gode dialoger med kunder

Du bliver klædt på til at arbejde med salg og markedsføring i den virkelige verden (glem alt om støvede termer og teori i stedet for praksis)

Du får indgående kendskab til begreber som leadgenerering, konverteringsoptimering og markedsføringskampagner gennem dialog med kunder

Du kommer til at indgå i et passioneret team, der anser dig som en kollega i stedet for en praktikant, og som altid er klar til at lytte til dine inputs

Du får løbende sparring med vores Head of Sales

Fordele

Hvis du ikke allerede er overtalt til at søge stillingen som vores nye praktikant, kommer her lidt flere fede benefits ved at arbejde hos Sleeknote:

Gratis madordning med masser af forskelligt mad hver dag

Frugt, snacks, kaffe, the, og sodavand ad libitum

Månedlige sociale events (vi har tidligere haft poker night, Game of Thrones day, Bezzerwizzer arrangement, osv.)

Du kommer med til vores årlige Workation, Spring Party og julefrokost

Og sidst men ikke mindst; du kommer til at arbejde sammen med en masse skarpe og drevne mennesker, som alle er klar til at hjælpe dig

Fordele

Praktikforløbet varer 5 måneder, hvor du også får tid til at skrive evt. praktikopgave. (Er du ude efter en længere praktikperiode er vi meget åbne overfor dét). Der vil ved praktikperiodens udløb være mulighed for fastansættelse.

Søg stillingen

Lyder ovenstående for noget som dig? Så send din ansøgning til Jens Trillingsgaard (Head of Sales) på jt@sleeknote.com. Vi glæder os til at høre fra dig ?

What Is It Like Being An Intern at Sleeknote?

Value #1

We Iterate to Success

Success isn’t a straight line. We acknowledge our mistakes and learn from them to move us closer to where we want to go.

Value #2

We Encourage Growth

We invite employees to become the best version of themselves, both personally and professionally.

Value #3

We Go The Extra Mile

It’s easy to settle for mediocrity. We believe in going above and beyond, whether that’s solving internal challenges or serving our customers.

What We're All About

Sleeknote helps your favorite e-commerce brands engage website visitors—without hurting the user experience. When we founded Sleeknote in 2014, there were several lead generation tools on the market. But few, if any, gave savvy e-commerce marketers the flexibility to engage their site visitors on their terms. We like to think we changed that.

Come Join Us

Current Openings

If you’re passionate about doing good work and working on something greater than yourself, Sleeknote is the place for you. Don’t see a suitable job opening below? No problem. Send us an email and introduce yourself. We’re always looking for great people.

Marketing

 • Content Marketing Intern

  Sleeknote HQ Aarhus Denmark

  Apply Now
 • Online Marketing Intern

  Sleeknote HQ Aarhus Denmark

  Apply Now
 • Video Marketing Intern

  Sleeknote HQ Aarhus Denmark

  Apply Now
 • Event Marketing Intern (Danish)

  Sleeknote HQ Aarhus Denmark

  Apply Now

Sales

 • Campaign Intern (Danish)

  Sleeknote HQ Aarhus Denmark

  Apply Now
 • Sales Intern

  Sleeknote HQ Aarhus Denmark

  Apply Now